За нас

ТИМ ИНОКС ЕООД е основана през 1992 г. Още със създаването си фирмата става популярна с прецизността и майсторството, с което изработва своите продукти, най- вече защото, собствениците са пряко свързани с производственият процес.

От 1997 г. ТИМ ИНОКС ЕООД активно присъствува на българският пазар като производител със защитена търговска марка ТИМ ИНОКСи е комплексен доставчик на професионално кухненско оборудване. Фирмата предоставя пълна гама топлинно и хладилно оборудване и е изключителен представител за територията на Р. България на водещите европейски фирми – BARON – Италия (топлинни уреди), AFINOX – Италия (шокови охладители и замразители) и MAJOR – Италия (парни конвектомати). Партнира си със световни лидери в бранша от Италия, Франция, Испания, Гърция, Германия и Турция.

Фирмата предлага бързи, ефективни, разчупeни решения, базирани на опита и съобразени със съответния проект, включващо:

  • Координация с архитектура, ОВ, ВиК, ел. и газ;
  • Доставка и професионален монтаж на оборудване;
  • Сервизно обслужване за цялата страна;
  • Въвеждане в експлоатация и обучение на място;
  • Обучение на място от професионален майстор-готвач.

ТИМ ИНОКС ЕООД разчита на висококвалифициран екип и перфектна комуникация между отделите, всеки от които е оборудван с високо технологична техника. Иновациите, професионализма и обслужването на клиентите са факторите довели компанията ни до популярност, дори и извън пределите на региона, в който е базирана.

С годините ТИМ ИНОКС ЕООД поддържа тези важни особености, въпреки нарастващите изисквания на българския и световен пазар.

ТИМ ИНОКС ЕООД е лидер в производството на оборудване от неръждаема стомана.

Ние сме компания с над 20 години опит в проектирането, производството, доставката и монтажа на професионално кухненско оборудване от неръждаема стомана. От дизайна до монтажа, от малкото заведение до големия ресторант и хотел, нашият професионализъм е еднакъв за всеки клиент.

Дружеството е сертифицирано за производство на кухненско ресторантско и барово оборудване: маси и плотове от неръждаема стомана, маси с мивки, шкафове, професионални аспиратори, стелажи, колички, рафтове, линии за бързо хранене, бейн мари, скари, мазниноуловители, изделия от метал по чертеж на клиента и много други.

Топлинното газово и електрическо оборудване за кухните и производствените помещения, както и хладилното оборудване, се доставят от водещи европейски и световни производители. За съоръженията се поддържа пълна окомплектовка от резервни части. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Стандартно и нестандартно производство на технологично оборудване за барове, ресторанти, хотели, пицарии, предприятия и обекти за хлебопроизводство, месопреработка, производствени предприятия, супермаркети, детски градини, медицинско оборудване от неръждаема стомана, неутрално оборудване.

Вашата идея е наш продукт - всички изделия се проектират и произвеждат, съобразявайки се с желанията и изискванията на клиента, и по индивидуални размери. Екипът от висококвалифицирани специалисти - дизайнери, проектанти и мобилни екипи, прави производството гъвкаво и позволява индивидуален подход към всеки проект и съответното му изпълнение.

Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини за металообработка със CNC управление и благодарение на иновативните технологии, които използваме, можем да предложим на нашите клиенти висококачествени продукти на конкурентни цени.

Част от нашите клиенти

нагоре