Шкаф за газови бутилки

Шкаф за газови бутилки 60 линия, единична врата/ двойна врата

L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
40/60/85
527100/60/85
880
50/60/85
586110/60/85
941
60/60/85
644120/60/85
1003
70/60/85
703130/60/85
1050
80/60/85
762140/60/85
1112
90/60/85

796150/60/85
1154
Шкаф за газови бутилки

70 линия, единична врата/двойна врата

L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
40/70/85
560100/70/85
923
50/70/85
622110/70/85
983
60/70/85
682120/70/85
1043
70/70/85
742130/70/85
1104
80/70/85
803140/70/85
1164
90/70/85
863150/70/85
1224
70 линия, единична врата/двойна врата

90 линия, единична врата/двойна врата

L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
L /P /H - см
Цена без ДДС лв.
40/90/85
628100/90/85
1020
50/90/85
755110/90/85
1048
60/90/85
815120/90/85
1076
70/90/85
875130/90/85
1106
80/90/85
936140/90/85
1189
90/90/85
992150/90/85
1258
90 линия, единична врата/двойна врата

нагоре